Uw klantenzone

Als totaalklant kan u steeds uw volledig persoonlijk verzekeringsdossier online raadplegen via uw PC, portable of tablet. U kan hier uw toegang vragen. U kan eveneens online een schade aangifte doen met toevoeging van bijlagen.

Met de MyBroker Smart, onze slimme app voor uw schadeaangifte, kan u via uw smartphone uw schadegevallen doorsturen van om het even waar, inclusief de foto’s van de schade. Hiermee kan u in enkele muisklikken een schade aangeven vanaf een smartphone (iPhone of Android), namelijk een aangifte voertuig of een aangifte woning. Verder is het mogelijk om foto’s mee te sturen, commentaar toe te voegen en gebruik te maken van de geolocalisatie functie.

Kortom, MyBroker Smart is een praktische en intuïtieve toepassing! (De vereisten Voor iOS: Iphone 4 iOS 6.1 Voor Android: Android 2.3.3)

Voor meer info http://www.mybroker.be/

Hoe MyBroker Smart installeren? Download de app voor Android en Apple smartphones op: Mybroker.

Opgelet: Om MyBroker Smart te gebruiken en indien u nog niet eerder bent ingelogd op onze klantenzone, dient u eerst even toegang aan te vragen met uw e-mailadres via onze gekende klantenzone alvorens de app te kunnen gebruiken.