Gezin-comfort

Gezinscomfort

Schade aan derden

Met heel uw vermogen staat u in om schade die u of gezinssleden aan personen buiten uw gezin veroorzaakt hebben te vergoeden. Ook als u bijzondere hobby’s heeft willen we dat graag weten opdat we u correct kunnen verzekeren.
Uw familiale verzekering is hiervoor de oplossing.

Een ongeval

Elk lid van het gezin heeft hobby’s, beoefent sporten. U klust in huis en tuin, er wordt wekelijks gepoetst. Allemaal momenten waarbij een ongeval rap gebeurd is.
Bescherm uw gezinsleden na ongeval.

Huispersoneel

U maakt liever geen gebruik van dienstencheques en heeft zelf iemand uit uw kennissenkring geëngageerd om in huis te poetsen of in de tuin de grote snoeibeurt te komen doen. Dat mag, maar let wel op, u heeft een aantal verplichtingen.

U stelt zelf iemand te werk in de privé sfeer. Dat kan gaan om een persoon die komt poetsen, de tuin onderhoudt of de babysitter die op de kindjes past als u zorgeloos een stapje in de wereld zet. Wat zijn uw verplichtingen?

  1. U bent verplicht om een verzekering huispersoneel af te sluiten voor het geval zich een arbeidsongeval of arbeidswegongeval voordoet.
  2. U bent verplicht om u te registreren bij de RSZ en via DIMONA een aangifte te doen van deze tewerkstelling.

Voor de eerste verplichting kan u bij ons terecht.

Vakantie en reizen

U trekt er jaarlijks op uit met het gezin om te genieten van een welverdiende vakantie. Naar de zon of winterpret, misschien wel beiden. U gaat met vrienden een lang weekend naar het buitenland. U reist gewoon graag en bent bewust op zoek naar nieuwe horizonten.

En wat als er iets misloopt?

Wat als u daar plots ziek wordt? Wat als u door een ongeval enkele dagen voor de afreis niet kan vertrekken? Wat als uw bagage verloren gaat tijdens de vlucht? Wat als op het thuisfront plots iemand overlijdt terwijl u aan de andere kant van de wereld bent? Wat als uw reisdocumenten verloren gaan? Wat als u niet met een gewone vlucht naar huis kunt komen? Wat als… ?

Bij voorkeur stellen wij u een globale jaarpolis voor waarin alle risico’s worden afgedekt. Maar we luisteren eerst graag nar al uw reisplannen om u correcte te bedienen.

Uitvaartzorg

U wilt liever geen financiële lasten leggen bij uw nabestaanden? U wenst beroep te doen op professionele begeleiding n.a.v. een overlijden? U wenst te kunnen gebruik maken van een permanente bijstandslijn voor uw specifieke vragen over successie, nalatenschap en diens meer?

Een gepaste uitvaartverzekering die rekening houdt met uw specifieke vragen en behoeften biedt de oplossing.