woon-comfort

Wooncomfort

Gebouw

 U woont in een mooie villa, een gerieflijke stadswoning of op een onderhoudsvriendelijk appartement. Als eigenaar-bewoner of eigenaar-verhuurder wenst u uw investering te beschermen. Als huurder-gebruiker dient u uw huurdersaansprakelijkheid te verzekeren.

Als eigenaar is uw woning een belangrijk deel van uw vermogen. U wenst dat te beschermen. Wij gaan samen met u op zoek naar de juiste oplossing. Welke waarde gaan we verzekeren? Welke waarborgen zijn belangrijk? Waar hecht u belang aan? U heeft een prachtig aangelegde tuin met zwembad: maatwerk dus.

Ook uw opbrengstpand waarvan u eigenaar bent, maar dat u verhuurt, wenst u te beschermen. Een degelijke dekking aan aanvaardbare premie doet uw investering nog beter renderen.

Als huurder-gebruiker heeft u er alle belang bij dat u zich goed indekt tegen de aanspraken van de eigenaar. Want de huurwetgeving vermoedt dat u aansprakelijk bent voor elk schadegeval. Het is aan u om het tegendeel te bewijzen. Indien u dat niet kan, zal u de schade aan het gehuurde gebouw moeten vergoeden. En voor de ergste rampen kan u zich verzekeren.

Voor bijzondere woningen (hoge nieuwbouwwaarde) hebben wij oplossingen op maat met meer uitgebreide waarborgen.

Preventie blijft natuurlijk heel belangrijk.

Inhoud

Sommige inboedel is louter functioneel, andere spullen hebben een bijkomende waarde. Wij kunnen niet de emotionele waarde verzekeren, maar er wel voor zorgen dat u bij een grote brand weer helemaal terug kan starten. Sommige goederen worden in nieuwwaarde vergoed, bij andere wordt dan weer een slijtage percentage afgetrokken. Maar ieder gezin heeft eigen accenten.

 U heeft een bijzondere hobby waarbij specifiek materiaal te pas komt. U verzamelt waardevolle strips, oude vinylplaten of kristallen beeldjes.

Uw moto wordt netjes geparkeerd in de afgesloten garage. Maar wat bij diefstal na inbraak?

Hoeveel inboedel gaat u verzekeren? Wij stellen u een tool ter beschikking om een zo getrouw mogelijke raming van uw inboedel te maken.

Maar in eerste instantie bent u bezig met preventie.

Bijzondere risico’s

U bent muzikaal aangelegd en heeft kostelijke muziekinstrumenten. Daarvoor is maatwerk aangewezen, want u wenst ook verzekerd te zijn als u een concert gaat spelen.

Als kunstliefhebber heeft u meerdere waardevolle stukken verzameld. Maatwerk is de oplossing.

Uw old timer neemt als maar toe in waarde? Een expertise op voorhand dringt zich op om maatwerk te kunnen leveren.