België is een land van quizzers. Laat ons dus eens beginnen met een vraag. Weet u wat de onderstaande situaties met elkaar gemeen hebben?

België is een land van quizzers. Laat ons dus eens beginnen met een vraag. Weet u wat de onderstaande situaties met elkaar gemeen hebben?

 • Een voorbijrazende storm rukt de dakpannen van uw dak.
 • Brand legt uw garage in de as.
 • Een gesprongen waterleiding herleidt uw woonkamer tot een zwembad.
 • Een voorbijrazende storm rukt de dakpannen van uw dak.
 • Brand legt uw garage in de as.
 • Een gesprongen waterleiding herleidt uw woonkamer tot een zwembad.
 • Uw gokje? Inderdaad! Het zijn allemaal risico’s die uw brandverzekering dekt. Maar wist u dat u uw verzekeraar kunt vragen om ook andere risico’s te dekken?

   

  Huisje, tuintje, zwembad

  Volgens de wet moet uw brandverzekering de schade aan uw woning dekken die een gevolg is van water, brand en aanverwante gevaren, storm, hagel, sneeuw- en ijsdruk én natuurrampen. Dat betekent dat u bijvoorbeeld zelf voor de kosten opdraait als een storm uw mooi aangelegde tuin en zwembad in een apocalyptische setting heeft herschapen. Behalve als u uw tuin en zwembad in uw brandverzekering opgenomen hebt. Want dat is mogelijk.

   

  Kosten gedekt

  Ook eventuele schade aan collecties, kunstwerken, juwelen en voertuigen die niet omnium verzekerd zijn, kunt u door uw brandverzekering of via een afzonderlijke polis laten dekken. Verwoest een garagebrand uw wagen? Gaat een inbreker aan de haal met die dure halsketting van uw overgrootmoeder? Of stoft uw poetsvrouw iets te enthousiast dat prachtige kunstwerk in uw woonkamer af met krassen als resultaat? Dan betaalt de verzekeraar de kosten om de schade te herstellen.

  Tip! Wilt u 100 procent gemoedsrust? Sluit dan een allriskverzekering af. Die dekt alle schade aan uw roerende en onroerende prestigegoederen als die het gevolg is van plotse, toevallige of onvoorziene omstandigheden. Uw makelaar geeft u graag meer informatie.

  Tip! Wilt u 100 procent gemoedsrust? Sluit dan een allriskverzekering af. Die dekt alle schade aan uw roerende en onroerende prestigegoederen als die het gevolg is van plotse, toevallige of onvoorziene omstandigheden. Uw makelaar geeft u graag meer informatie.

  Nieuwsbrief

  Schrijf jezelf in voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks nuttige tips & tricks om uw welvaart en comfort te optimaliseren en te garanderen.

  Contact

  Contact
  Contact

  Bank
  Oudstrijderslaan 12
  3940 Hechtel-Eksel

  Bank
  mous phone casehandyhulle bedruckenhow to clean clear phone casephone case brands

  Verzekeringen
  Hasseltsebaan 33
  3940 Hechtel-Eksel

  Verzekeringen

  +32 (0) 11 73 47 09
  info@zakenkantoorvangenechten.be

  Share This