Particulieren

Een efficiënte bescherming van je comfort

da’s zorgeloos door het leven

Hoe je door het leven gaat, dat kies je zelf. Iedereen zijn situatie is anders. Om je leefcomfort efficiënt te waarborgen, heb je dus een individuele aanpak nodig. Als onafhankelijke adviseur maken we samen met jou een grondige analyse van de risico’s die je loopt. Pas daarna kunnen we de juiste verzekeringen kiezen bij de meest gepaste verzekeraars die naadloos aansluiten bij jouw persoonlijke behoeften. Ondertussen behouden wij steeds het overzicht van alle lopende polissen.

Enkele risico’s die je loopt

  • Je moet elke schade die je aan derden veroorzaakt vergoeden. Jouw hele vermogen kan daarvoor worden aangesproken.
  • Je loopt het risico dat de goederen waarvan je eigenaar bent volledig vernield of gedeeltelijk beschadigd worden.
  • Je loopt het risico dat jouw gezinsinkomen wordt aangetast door een ziekte of ongeval of bij pensionering of na overlijden.

“Jouw comfort,
onze zorg.”

Medisch Comfort

Het eerste waarmee je geconfronteerd wordt in geval van ziekte of ongeval, zijn medische kosten. In sommige gevallen van hospitalisatie of tandzorg komt het RIZIV maar voor een deel of zelfs helemaal niet tussen. Zulke kosten kunnen dus snel en erg hoog oplopen. Ook de wettelijke zorgverzekering dekt maar een deel van de extra zorgen die je soms nodig hebt, zoals bijvoorbeeld thuiszorg. Samen zoeken we naar een optimale financiële bescherming in zulke gevallen zodat jij je volledig kan focussen op je gezondheid en het genezingsproces.

Gezinscomfort

Een ongeluk komt nooit alleen. Jouw hele vermogen kan namelijk worden aangesproken om schade aan derden te vergoeden die jij of jouw gezinsleden hebben veroorzaakt. Maar ook je eigen schade na een ongeval kan een serieuze hap uit het gezinsbudget kosten. Daarom willen we jou en je gezin zo goed mogelijk beschermen tegen de financiële gevolgen van ongevallen tijdens het sporten, het reizen of het uitoefenen van bijzondere hobby’s. Ook bij een overlijden kunnen financiële zorgen en lasten bij de nabestaanden vermeden worden.

MOBILITEITSCOMFORT

Iedereen heeft de behoefte om mobiel te zijn. Zelf een voertuig bezitten en deelnemen aan het verkeer is echter nooit zonder risico’s. Bij een ongeval in fout, ben jij aansprakelijk voor alle kosten. Daarnaast kan jouw voertuig gestolen worden, uitbranden of bewust beschadigd worden. Ook hagelschade, glasschade of de aanrijding van dieren zijn dingen die regelmatig voorvallen. We zoeken daarom naar de gepaste formule om de bestuurder, alle passagiers en jouw voertuig zelf zo optimaal mogelijk te beschermen en ervoor te zorgen dat je steeds mobiel blijft na een ongeval. Een nieuwe auto, moto, fiets of e-bike; wij zoeken voor je uit welke oplossing het best bij jou past!

WOONCOMFORT

Of je nu eigenaar, huurder of verhuurder bent van een onroerend goed, er loeren dagelijks tal van risico’s om de hoek waarvoor je zelf moet opdraaien. De woonst kan beschadigd raken of zelfs afbranden. Ook de waardevolle inboedel kan bijvoorbeeld gestolen worden. Als eigenaar is jouw woning een belangrijk onderdeel van je vermogen, dat we op de meest efficiënte manier zullen beschermen. We zoeken naar de juiste waarborgen voor de goederen waar je zelf het meest belang aan hecht. De premie van die oplossing staat in verhouding tot de gevraagde waarborgen.

Juridisch comfort

Je moet zelf voor je rechten opkomen als je denkt aanspraak te maken op een vergoeding van derden. Maar wat als er discussie is? Geen idee hoe je aan een minnelijke schikking of een rechtszaak begint? Wij zorgen ervoor dat een onafhankelijke partij voor jouw rechten opkomt in geval van een betwisting. Het is namelijk van groot belang om een rechtsbijstandsverzekering niet te onderschrijven bij de maatschappij die ook je auto, woning of gezin verzekert, maar afzonderlijk bij een gespecialiseerde verzekeraar die jouw belangen voor de volle 100% verdedigt.

Doelgericht je financiële welvaart opbouwen en beschermen

da’s levenslang genieten

Financiële welvaart hangt zelden samen met de factor geluk. De kunst bestaat erin om een aantal dingen anders te organiseren dan de massa. Samen bekijken we hoe we jouw vermogen zo efficiënt mogelijk kunnen opbouwen, beleggen en verzekeren door aan financiële planning te doen. Op die manier werken we een strategie uit om je een zorgeloos en welvarend leven te garanderen met uitzicht op een mooie oude dag, wanneer er extra tijd vrij komt om te reizen en te genieten.

Enkele risico’s die je loopt

  • De grootste kostwinner van het gezien kan langdurig ziek worden of overlijden. Dan ziet je financieel plaatje er plots heel anders uit.
  • We hebben allemaal onze eigen dromen. Zonder een doelgericht spaarplan is het helaas niet altijd mogelijk die te realiseren.
  • Na je loopbaan val je terug op een (mager) wettelijk pensioen. Terwijl je net meer tijd hebt om te genieten van het leven, moet je financieel inleveren.

“Jouw welvaart, onze zorg.”

Om geloofwaardig en passend advies te kunnen geven, willen wij jou zo goed mogelijk kennen: jouw kennis en ervaring, financiële situatie, spaar- en beleggingsdoelstelling en jouw risicogevoeligheid. 

Lenen

Grote dromen realiseren lukt meestal niet met alleen eigen middelen. Een appartement kopen of een huis(ver)bouwen. Je droomwagen kiezen tijdens het autosalon. Dat mooie terras met aansluitende tuin aanleggen. Een jaar loopbaanonderbreking om eindelijk die langverwachte wereldreis te maken. Samen met Crelan begeleiden we jou naar de meest passende kredieten om jouw dromen waar te maken.

Sparen

Sparen zit in onze genen. Sommigen sparen om een geplande aankoop te betalen. Anderen omdat ze bezorgd zijn over hun toekomst of die van hun (klein)kinderen. Hoe dan ook, een duidelijk advies en een goede planning zijn noodzakelijk om efficiënt te kunnen sparen. Samen analyseren we wat jouw doelstellingen zijn en wat je daarvoor maandelijks opzij moet zetten. We onderzoeken welke risico’s je eventueel wilt nemen in ruil voor een hoger rendement of welke fiscale voordelen je nog kan benutten.

Beleggen

Iedereen wilt natuurlijk het meeste uit zijn spaargeld halen. Daarvoor zijn in theorie twee mogelijkheden: een veilige spaarrekening of een risicovolle belegging. Of dat denken de meeste toch … Want bij een belegging bepaal je namelijk zelf hoeveel risico je wilt nemen. En aangezien een spaarrekening tegenwoordig niets meer oplevert, loont beleggen vaak wel de moeite. Wij begeleiden jou tijdens jouw eerste stappen in de wereld van beleggingen en evalueren op regelmatige tijdstippen de opgebouwde beleggingsportefeuille.

Werken

De meest voor de hand liggende manier om welvaart en vermogen op te bouwen, is hard werken. Maar wat als u plots arbeidsongeschikt wordt tijdens uw loopbaan? Of wat als de grootste kostwinner van het gezin komt te overlijden? Een dekking van het risico van overlijden is geen overbodige luxe. Naast de schuldsaldoverzekering om de lening bij de bank af te dekken, vergeten velen dat zonder extra waarborg overlijden een financiële catastrofe kan volgen. Wij zorgen ervoor dat u zich hierover geen zorgen moet maken.

Genieten

Jouw pensioen lijkt hopelijk nog veraf, maar is toch sneller daar dan je denkt. Plots verlies je alle extralegale werknemersvoordelen en moet je het met een mager wettelijk pensioen stellen. En dat terwijl je net meer tijd hebt om te genieten van het leven. Of terwijl je medische kosten beginnen toe te nemen naar mate je ouder wordt. Samen werken we met jou een gepast pensioenplan uit om je een comfortabele oude dag te bezorgen. En hoe vroeger je ermee begint, hoe meer het uiteindelijk oplevert. Dus wacht niet tot morgen met wat je vandaag kan beschermen.

Nieuwsbrief

Schrijf jezelf in voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks nuttige tips & tricks om uw welvaart en comfort te optimaliseren en te garanderen.

Contact

Bank
Oudstrijderslaan 12
3940 Hechtel-Eksel

Verzekeringen
Hasseltsebaan 33
3940 Hechtel-Eksel

+32 (0) 11 73 47 09
info@zakenkantoorvangenechten.be

FISCAALVRIENDELIJK JOUW PENSIOEN OPBOUWEN? ZO DOE JE DAT!