Over ons

Bij ons bent u welcom

Wij engageren ons voor een duurzame samenwerking waarbij openheid, duidelijkheid en wederzijds engagement voorop staan.

Uw financieel plan en uw verzekeringen van vandaag bepalen uw Welvaart en Comfort van morgen. Daarom maken wij tijd om te luisteren naar uw verhaal en te peilen naar uw behoeftes. Zo werken we samen met u aan een lange termijnrelatie met goede afspraken, waarbij ieders rechten en plichten duidelijk zijn. U weet steeds wat u kan verwachten, vandaag en in de toekomst.

 

Waarden

Onafhankelijkheid

Onze onafhankelijk van verzekeraars geeft ons de vrijheid om oplossingen op maat uit te werken en een correcte afhandeling van uw schadedossiers te garanderen.

Kwaliteit

De kwaliteit van jouw verzekeringen staat bij ons bovenaan. Wij monitoren steeds de prijs-kwaliteitsverhouding van jouw polissen en helpen die te optimaliseren.

w

Persoonlijke aanpak

Iedereen zijn situatie is anders. De bescherming van jouw welvaart en comfort is dus maatwerk. Goede gesprekken zijn daarom steeds de basis van onze samenwerking.

~

Vertrouwen

Gezien de confidentiële aard van verzekeringsdossiers dragen wij wederzijds vertrouwen hoog in het vaandel. Alle persoonlijke informatie wordt met de grootse zorgvuldigheid behandeld en beveiligd.

“Verzekering hier,
verzekering daar …”

Zie jij door het bos de bomen niet meer? Laat je dan bijstaan door een van onze onafhankelijke adviseurs. Zij onderzoeken welke beschermingen je echt nodig hebt en behouden het overzicht van al jouw lopende dossiers.

Team

Luisteren, analyseren en oplossen. Dat is waar we goed in zijn. Wij streven steeds naar een samenwerking waarin onze klanten zichzelf herkennen en goed voelen en medewerkers het beste van zich zelf kunnen geven.

Jan Vangenechten

Zaakvoerder

Geert Laurent 

Adviseur

Ronnie Stals 

Adviseur

Nieuwsbrief

Schrijf jezelf in voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks nuttige tips & tricks om uw welvaart en comfort te optimaliseren en te garanderen.

Contact

Bank
Oudstrijderslaan 12
3940 Hechtel-Eksel

Verzekeringen
Hasseltsebaan 33
3940 Hechtel-Eksel

+32 (0) 11 73 47 09
info@zakenkantoorvangenechten.be

FISCAALVRIENDELIJK JOUW PENSIOEN OPBOUWEN? ZO DOE JE DAT!