Waarborg ook als particulier uw inkomen
25/06/2019
U kunt plots langdurig niet meer werken door een ziekte of een ongeval. Het gevolg? Het wordt almaar moeilijker om uw rekeningen te betalen. Hoe kan u zich hiertegen beschermen?

60 procent van uw loon 

Als u als werknemer ernstig ziek wordt of langere tijd niet kunt werken, krijgt u de eerste maand van uw arbeidsongeschiktheid uw volledige loon. Uw werkgever is namelijk verplicht de eerste maand uw loon te betalen. Vanaf de tweede maand krijgt u een uitkering van het ziekenfonds. Die bedraagt 60 procent van uw brutomaandloon. Dat betekent dus dat u over zo’ 40 procent minder middelen beschikt om uw kosten te betalen. Uw oplossing? Het gewaarborgd inkomen voor particulieren.

Uw inkomen verzekerd

Met een verzekering gewaarborgd inkomen voor particulieren zorgt u ervoor dat u niet in de financiële problemen komt. Kunt u door een ziekte of ongeval langere tijd niet werken? Dan stort de verzekeraar elke maand een bedrag op uw rekening tot u weer volledig aan de slag kunt. Hervat u deeltijds uw job? Dan krijgt u een uitkering pro rata. Kortom: met een gewaarborgd inkomen is uw inkomen verzekerd.

Nieuwsbrief

Schrijf jezelf in voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks nuttige tips & tricks om uw welvaart en comfort te optimaliseren en te garanderen.

Contact

Bank
Oudstrijderslaan 12
3940 Hechtel-Eksel

Verzekeringen
Hasseltsebaan 33
3940 Hechtel-Eksel

+32 (0) 11 73 47 09
info@zakenkantoorvangenechten.be

Share This

FISCAALVRIENDELIJK JOUW PENSIOEN OPBOUWEN? ZO DOE JE DAT!