Een beter alternatief voor uw spaarboekje: de spaarverzekering
11/08/2019
U zoekt voor uw spaargelden een mooi alternatief voor uw spaarboekje waarbij u zelf de duurtijd kan bepalen zonder dat deze gelden effectief vaststaan, waardoor ze kosteloos en eenvoudig opvraagbaar zijn? Maar vooral zonder dat u daarvoor instap-, uitstap- of beheerskosten moet betalen? De Credo26 Grow formule richt zich zowel tot de particuliere beleggers als rechtspersonen die hun spaargeld veilig wil beleggen.

Lage kostenstructuur

 

Door de lage kostenstructuur van Credo26 Grow kunt u het maximum uit uw rendement halen. Er wordt geen instapkost, geen beheerskost, geen premietaks of uitstapkost aangerekend. Er dient enkel roerende voorheffing te betaald worden op de effectief ontvangen rente. (Art. 171 en 269 van het Wetboek Inkomstenbelastingen onder voorbehoud van wijzigingen in de fiscaliteit.)

 

Groei

 

Met deze tak 26 spaarverzekering krijgt u stelselmatig meer opbrengst van uw financiële reserve, dankzij een groeiende getrouwheidsintrestvoet gedurende de looptijd van 9 jaar.

 

Vrijheid

 

Voor de belegger die flexibel wil beleggen, zonder engagement voor de toekomst. Een gedeeltelijke of volledige afkoop is te allen tijde mogelijk en dit reeds vanaf 1.250 EUR.

 

Meer weten?

 

Indien u vragen, opmerkingen of interesse heeft mag u ons altijd contacteren of langskomen op kantoor. Op basis van uw beleggingsprofiel kunnen wij dan samen met u aftoetsen of deze tak26 belegging bij u past.

 

Nieuwsbrief

Schrijf jezelf in voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks nuttige tips & tricks om uw welvaart en comfort te optimaliseren en te garanderen.

Contact

Bank
Oudstrijderslaan 12
3940 Hechtel-Eksel

Verzekeringen
Hasseltsebaan 33
3940 Hechtel-Eksel

+32 (0) 11 73 47 09
info@zakenkantoorvangenechten.be

Share This

FISCAALVRIENDELIJK JOUW PENSIOEN OPBOUWEN? ZO DOE JE DAT!