Klantenzone

Interactieve zone

In deze interactieve klantenzone kan je jouw persoonlijk dossier raadplegen, schade melden of zelfs online een nieuwe polis afsluiten. Aarzel niet om contact op te nemen als je verder nog vragen hebt of niet meteen vindt wat je zoekt.

Mijn dossier - MyBroker

Via het online platform MyBroker kan je online jouw verzekeringscontracten raadplegen, een schadegeval melden of zelfs documenten op je smartphone of tablet met een eenvoudige pincode ondertekenen. Snel, efficiënt en veilig!

Nieuwe polis openen

Vertrek je morgen op vakantie en ben je vergeten een reisverzekering af te sluiten? Of wil je liever zelf jouw polissen afsluiten? Via deze module kan u 24/7 digitaal intekenen en behouden wij het overzicht van jouw polissen.

Schade melden

Een ongeval gehad? Of een ziekenhuisopname? Hier vind je alle gegevens die je nodig hebt om de geleden schade te melden en zo snel mogelijk de vergoeding te ontvangen waar je recht op hebt.

Nieuwsbrief

Schrijf jezelf in voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks nuttige tips & tricks om uw welvaart en comfort te optimaliseren en te garanderen.

Contact

Bank
Oudstrijderslaan 12
3940 Hechtel-Eksel

Verzekeringen
Hasseltsebaan 33
3940 Hechtel-Eksel

+32 (0) 11 73 47 09
info@zakenkantoorvangenechten.be

FISCAALVRIENDELIJK JOUW PENSIOEN OPBOUWEN? ZO DOE JE DAT!